SILVER SPONSORS

U bent hier

We plaatsen graag de volgende sponsors in de kijker. 

 

VAB NV

De slogan ‘Heb je pech? VAB is al onderweg’ zal waarschijnlijk bekend in de oren klinken en hoeven we niet verder toe te lichten. Elke dag rekenen 3.000.000 bestuurders op VAB voor zekerheid onderweg. Met VAB-Bijstand, -Rijschool, -Banden, -Tweedehandswagens, -Opleiding en tal van andere diensten is VAB een innovatieve voortrekker in mobiliteit. 

Bedankt VAB om jullie steen(tje) bij te dragen.
 

Afbeeldingsresultaat voor vab

ARC (TomTom)

ARC, opgericht in 1973, positioneert zich als integrator van telecom, ict , telematica en automotive oplossingen. Dankzij hun jarenlange expertise, gepassioneerde medewerkers en betrouwbare partners brengen ze oplossingen voor vandaag en morgen naar hun klanten. ARC selecteert en implementeert oplossingen die de veiligheid, het comfort en de beveiliging van voertuiggebruikers verbeteren. Ons Logi- technic  wagenpark bevat momenteel 367 track & Trace systemen via ARC Tom Tom.

Bedankt ARC Tom Tom om jullie steen(tje) bij te dragen.
 

ARC.png

Groep Vereenooghe

Groep Vereenooghe is een uniek familiaal bedrijf waar u terecht kunt voor aankoop, verkoop en herstel van nieuwe en tweedehands personen-, bestel- en vrachtwagens. Het is een erkende verdeler van Certified Cars & Vans en behaalden in 2013 het officiële ‘AMG Performance‘ label, met als pittig detail, het enige center in West en Oost-Vlaanderen! Het bedrijf is gevestigd in verschillende gemeenten, namelijk; Roeselare, Tielt, Torhout, Veurne, Ieper, Brugge, Oostende, Knokke en Jabbeke. 

Bedankt Vereenoghe om jullie steen(tje) bij te dragen.
 

MB Star + Vereenooghe_HOR_NEG_0.jpg

BNP Deerlijk

Als grootste bank van België ondersteunen ze meer dan 3,6 miljoen klanten: particulieren, gezinnen, jongeren, zelfstandigen, vrije beroepen én ondernemers. BNP Paribas Fortis helpt hen met hun financieel beheer en begeleidt hun projecten. Men vertrouwt op hen voor aangepaste oplossingen tijdens de sleutelmomenten in hun leven. Hun kernideeën? Aanbod op maat, Innovatie, Bereikbaarheid, Eenvoud en Verantwoordelijkheid.

Bedankt BNP Paribas Fortis Deerlijk om jullie steen(tje) bij te dragen.

BNP Deerlijk 2 .JPG

Tuinen Veldeman Wervik

Als u op zoek bent naar een tuinier uit Wervik die uw tuinwerken kan uitvoeren, dan moet u beslist contact opnemen met Tuinen Veldeman. Deze tuinonderneming van zaakvoerder Xavier Veldeman is gespecialiseerd in tuinonderhoud en tuinaanleg. Samen met zijn zoon Brian onderhoudt hij tuinen in de provincie West-Vlaanderen.

Bedankt Tuinen Veldeman om jullie steen(tje) bij te dragen.

tuinen veldeman.jpg