Safety first

U bent hier

Bij Logi-technic staan onze medewerkers op de eerste plaats in alles wat we ondernemen. Dit doen we omdat onze bestaansreden en groei volledig afhankelijk is van de inzet en kwaliteit van onze medewerkers. Logi-technic levert technische diensten aan haar klanten, en zonder medewerkers geen Logi-technic!

Daarom vinden wij het niet meer dan normaal dat we alles op alles zetten opdat onze medewerkers zich happy en gewaardeerd voelen bij Logi-technic.

Een logisch gevolg van dit streven naar ‘happiness’ op het werk, is dat preventie en veiligheid vastgesoldeerd zijn in het Logi-technic DNA. Vanuit onze gehele organisatie waken we erover dat onze techniekers steeds op een veilige en ergonomisch comfortabele wijze hun opdracht bij onze klanten kunnen uitvoeren.  Wij voorzien hen steeds van de juiste PBM’s (Persoonlijke BeschermingsMiddelen),  het benodigde gereedschap, de juiste instructies voor het kwalitatief en veilig uitvoeren van de opdracht, en uiteraard worden er door Logi-technic op regelmatige wijze werkplekinspecties uitgevoerd waarbij we hen met raad en daad bijstaan voor een veilige uitvoering van het takenpakket.

Preventie en veiligheid is een werk van elke dag! #herhalingwerkt.

We zorgen er enerzijds voor dat veiligheid top-of-mind is door onze frequente werkplekinspecties en toolboxen, en anderzijds sensibiliseren we onze medewerkers voor de arbeidsrisico’s door werkinstructies en LMRA’s mobiel consulteerbaar te maken via onze eigen safety-app.

Wie preventie en veiligheid zegt, zegt ook vorming en opleiding! Vanuit onze Logi-technic Academy voorzien we niet alleen technische vorming maar zorgen we er ook voor dat àl onze medewerkers beschikken over de juiste opleidingen en attesten om de opdracht op een veilige manier tot een goed en kwalitatief eind te brengen.
Zo voorzien wij onder andere de volgende veiligheidsopleidingen:

  • VCA
  • BA4/BA5
  • heftruck
  • rolbrug
  • hoogwerker.

Maar daar stopt het niet, want om te onderlijnen hoe belangrijk het onderwerp veiligheid voor Logi-technic is, organiseren we jaarlijks niet minder dan 10 safety-dagen waarop we interactief samenwerken en ideeën uitwisselen rond één of meerdere veiligheids- en/of preventiethema’s.

IMG_9174_0.JPG