Pers

U bent hier

Logi-technic vernieuwt evaluatiegesprekken

Okt 2019 
Het klassieke evaluatiegesprek staat al geruime tijd onder druk. Ook bij Logi-technic hield het HR-team in samenwerking met de medewerkers het proces tegen het licht. De organisatie evolueert naar een continue feedbackcultuur, waarbij tussentijdse gesprekken als ‘professionele quality time’ worden gezien.

Lees hier het volledige artikel

Logi-technic haalt pak geld op ten voordele van strijd tegen ALS

Okt 2019 
Logi-technic, een bedrijf in technical outsourcing met een vestiging in Vilvoorde, heeft 18.368,80 euro opgehaald ten voordele van de strijd tegen de spierziekte ALS. Met een gesponsorde deelname aan de Dodentocht, de verloting van 20 Tomorrowland-tickets tijdens het bedrijfsfeest en bijdragen van individuen, leveranciers, klanten en zelfstandigen slaagde Logi-technic erin 18.368,80 euro in te zamelen ten voordele van de strijd tegen de spierziekte ALS.

Lees hier het volledige artikel

Preventieve wagenparkparkinspecties voor glas en carrosserie 

Aug 2019 
"Er zijn heel wat medewerkers hier om bijscholing te volgen over veiligheid: op het werk, in het verkeer, EHBO,... Tegelijkertijd laten we onze gereedschappen en onze wagens inspecteren op veilighiedspunten. We besteden oprecht aandact aan de veiligheid van ons personeel"
Onze Managing Director Karel Staelens en Procurement en Logistics Manager Katrien Vanrobaeys vertellen meer over hoe Carglass ons bijstaat in de het optimaliseren van de verkeersveiligheid bij onze medewerkers. 
Meer op pagina 12 en 13. 

Lees hier het volledige artikel

Aandacht voor ‘moments that matter’ 

Juli 2019 
"Een positieve employee journey zorgt voor gelukkige medewerkers en dat leidt dan weer tot een hogere betrokkenheidsgraag en betere bedrijfsprestaties."
Onze Chief Happiness Officer Els Rijckaert vertelt in HR Magazine hoe we bij Logi-technic onze medewerkers centraal plaatsen doorheen alle tools en processen! 

Lees hier het volledige artikel

150 nieuwe vacatures bij 'Great Place To Work' Logi-technic 

Maart 2019
Logi-technic - al 20 jaar actief in het outsourcen van technisch talent - werd dinsdag officieel erkend als Great Place To Work. “Al sinds onze oprichting zetten we elke dag alles op alles om onze medewerkers centraal te zetten. Dat dit nu ook extern erkend wordt, is voor ons de kers op de taart”, aldus Managing Director Karel Staelens. Het bedrijf lanceert binnenkort een rekruteringscampagne samen met zijn 550 medewerkers. “Tegen eind 2019 willen we groeien naar zo’n 700 mensen.”

Lees hier het volledige artikel

Dit maakt een goede technieker, volgens de techniekers zelf

September 2018
Techniekers: er zijn er massa's tekort, en bedrijven smeken op hun blote knietjes om meer, meer, meer. Maar technieker zijn vergt wel wat meer dan technische kennis via de juiste studie alleen. Om een beeld te schetsen van de ideale technieker vandaag, gingen we ten rade bij de vakmannen zélf.

Lees hier het volledige artikel

Logi-Technic breidt uit met veertig technici

18 mei 2018
Het HR-dienstenbedrijf Logi-Technic, dat gespecialiseerd is in de outsourcing van technische arbeiders, gaat op zoek naar een veertigtal technisch geschoolde arbeiders. “Aanleiding is de groei van onze Limburgse activiteiten”, aldus Thomas Vandevelde. Logi-Technic is een dochter van het West-Vlaamse House of HR.

Lees hier het volledige artikel

Z-Impact (6): Outsourcing

18 april 2018
Logitechnic is actief in het domein van technical outsourcing: het zet ervaren technici, elektriciens en monteurs in voor verschillende opdrachten en projecten bij andere bedrijven. Het huidige bedrijf is een fusie van Logitechnic en Bekaert Technics, twee vroegere concurrenten die deel uitmaakten van the House of HR.

Innoveren om technisch talent te ontwikkelen

Dat het aanbod "technisch talent" op de arbeidsmarkt vandaag onvoldoende is om de grote vraag te behappen, zal niemand meer verbazen. Veel bedrijven moeten op zoek naar slimme alternatieve oplossingen om hun productie- of bedrijfsproces niet in het gedrang te brengen. Logi-technic, een lidbedrijf van Agoria, speelt innovatief op die uitdaging in.

Lees hier het volledige artikel