Pers

U bent hier

Dit maakt een goede technieker, volgens de techniekers zelf

September 2018
Techniekers: er zijn er massa's tekort, en bedrijven smeken op hun blote knietjes om meer, meer, meer. Maar technieker zijn vergt wel wat meer dan technische kennis via de juiste studie alleen. Om een beeld te schetsen van de ideale technieker vandaag, gingen we ten rade bij de vakmannen zélf.

Lees hier het volledige artikel

Logi-Technic breidt uit met veertig technici

18 mei 2018
Het HR-dienstenbedrijf Logi-Technic, dat gespecialiseerd is in de outsourcing van technische arbeiders, gaat op zoek naar een veertigtal technisch geschoolde arbeiders. “Aanleiding is de groei van onze Limburgse activiteiten”, aldus Thomas Vandevelde. Logi-Technic is een dochter van het West-Vlaamse House of HR.

Lees hier het volledige artikel

Z-Impact (6): Outsourcing

18 april 2018
Logitechnic is actief in het domein van technical outsourcing: het zet ervaren technici, elektriciens en monteurs in voor verschillende opdrachten en projecten bij andere bedrijven. Het huidige bedrijf is een fusie van Logitechnic en Bekaert Technics, twee vroegere concurrenten die deel uitmaakten van the House of HR.

Innoveren om technisch talent te ontwikkelen

Dat het aanbod "technisch talent" op de arbeidsmarkt vandaag onvoldoende is om de grote vraag te behappen, zal niemand meer verbazen. Veel bedrijven moeten op zoek naar slimme alternatieve oplossingen om hun productie- of bedrijfsproces niet in het gedrang te brengen. Logi-technic, een lidbedrijf van Agoria, speelt innovatief op die uitdaging in.

Lees hier het volledige artikel