Over ons

U bent hier

Historiek

In april 1999 richtte Johan Gitsels Logi-technic op, op dat moment dé Belgische pionier in technical outsourcing.  Van in het prille begin was de visie van Johan glashelder; Technicians at your service, en dat in een business model waarbij de groei en persoonlijke ontwikkeling van de medewerker centraal staat. 

Vandaag, 20 jaar later, is het recept van Logi-technic nog steeds onveranderd.  Meer zelfs, in de huidige digitale tijden is onze persoonlijke aanpak waarbij de medewerker centraal staat succesvoller dan ooit.  Wat in 1999 startte met 1 technieker is ondertussen uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan 550 collega’s waar het familiaal karakter nog steeds centraal staat.  Veel gekopieerd; nooit geëvenaard!

Werkwijze

Growing Together

Logi-technic is een mensenbedrijf: een bedrijf voor en door zijn medewerkers. Om te groeien en successen te boeken als bedrijf, beseffen we dat onze medewerkers de belangrijkste asset zijn voor een goede dienstverlening. 

Logi-technic blijft groeien en met dit ESF project "Duurzaam Loopbaanbeleid" willen we die groei ondersteunen. Zo bouwen we verder aan een strategisch HR beleid zodat onze medewerkers zich blijven erkend en gewaardeerd voelen; en dat we hen uitgebreide en transparante toekomstperspectieven kunnen blijven bieden. Dit doen we binnen projecten zoals competentiebeleid, jobinhoud, leiderschap, loopbaanbeleid en onthaal. 

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je terug in onze blog