GOLD SPONSORS

U bent hier

We plaatsen graag onze hoofdsponsors 'Volkswagen D'leteren Finance' en 'Migmotors' in de kijker. 

 

Volkswagen D'Ieteren 

In 2012 ondertekenden D'Ieteren en Volkswagen Financial Services een overeenkomst voor de oprichting van een gemeenschappelijke dochteronderneming: Volkswagen D'Ieteren Finance.

Volkswagen D'Ieteren Finance is de fusie van de activiteiten van D'Ieteren Lease (specialist in de markt van de verhuur en financiële leasing in België) en van Volkswagen Bank (actief in de markt van klassieke financieringen en ballonkredieten). Als dochteronderneming binnen de groepen D'Ieteren en Volkswagen bieden we zij een breed gamma voertuigen van volgende merken aan: Volkswagen, ŠKODA, Audi, SEAT, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, Porsche, Yamaha, My Way, MAN. 

Vandaag telt Volkswagen D'Ieteren Finance in totaal meer dan 100.000 voertuigen in vloot.

Mobiliteitspartner

Als echte mobiliteitspartner ontwikkelt Volkswagen D'Ieteren Finance permanent nieuwe producten en diensten zowel voor professionele als particuliere klanten (bv. e-Moby, Wecare, Insurance,leasing en financiële renting voor Yamaha, leasingproducten, etc.). Deze verschillende diensten beantwoorden aan de noden van bestuurders vandaag, maar tegelijk ook anticiperen zij op de verwachtingen van morgen. Ze bieden een waaier aan van assortimenten die breder gaat dan het verkopen en verdelen van voertuigen.

Als je het ons vraagt is Volkswagen D’leteren Finance klaar voor de toekomst en de uitdagingen van morgen.

Betreffende onze samenwerking

Logi-technic’s motto “Growing Together“ alludeert op groei van het bedrijf door groei van zijn belangrijkste asset namelijk zijn medewerkers. Vandaar dat Logi Technic voor zijn steeds groeiende wagenpark een mobiliteitspartner zocht die kan voldoen aan de behoeftes van zijn medewerkers.

Volkswagen D’Ieteren Finance bleek al vlug een ideale partner te zijn omwille van hun flexibilteit en klantgerichtheid. Sinds 2018 is Volkswagen D’ieteren Finance dan ook trotse partner van Logi technic en zijn medewerkers en hoopt het zo zijn steentje bij te dragen aan hun welzijn en welvaart.

 

Bedankt Volkswagen D’leteren Finance om jullie steen(tje) bij te dragen.
 

Afbeeldingsresultaat voor Volkswagen D'Ieteren

MigMotors

MIG Motors officiële Audi, Volkswagen, Volkswagen CVI, Skoda en Seat dealer en Market Area Leader in Gent en Meetjesland met concessies in Aalter, Evergem, Sint-Martens-Latem, Lievegem, Zwijnaarde & Destelbergen.

Hiermee bundelen zij hun expertise, kennis en ervaring om klanttevredenheid naar ’customer delight’ te transformeren. Dit doen zij door stil te staan bij de details, de passie voor hun klanten te voelen en een breed scala aan mobiliteitsoplossingen aan scherpe prijzen aan te bieden. Aan het roer staat Francis Verspeelt, een hands-on zaakvoerder die er elke dag in slaagt sterke banden op te bouwen met de belangrijke spelers in de ontwikkeling van het bedrijf.

Bij MIG Motors kan je niet alleen terecht voor de aankoop van wagens of onderhoud en herstellingen, maar ook voor carrosserie, aankoop en plaatsing van nieuwe winter- of zomerbanden. Zij onderscheiden zich door het aanbieden van een gepersonaliseerde klantenervaring, een express service en extra garanties. 

“Dankzij MIG Motors hebben onze verwachtingen zich ontvouwd in een duurzame ervaring, waardoor wij  een emotionele connectie met de groep ontwikkeld hebben.Francis vult ons met zijn enthousiaste woorden aan: “Een klant begrijpen is open staan voor wat je nog niet van hem weet, luisteren en hun ervaring doorgronden. Niet via één simpele enquête, niet eenmalig, maar continu, door verschillende niveaus in de organisatie, geïntegreerd in de dagelijkse werkzaamheden. Bij MIG Motors stellen wij een uitzonderlijke klantbeleving voorop, binnen een cultuur die boeit en bindt met onze klantgerichte en geëngageerde medewerkers als rechterhand.”

Ons Logi- technic wagenpark bevat momenteel 376 voertuigen die we aankochten bij MIG-motors. De verdere aankoop van Volkswagens zal in de toekomst ook steevast via hen gebeuren.

Bedankt MIG Motors om jullie steen(tje) bij te dragen.

Afbeeldingsresultaat voor migmotors