Coronavirus: Info en richtlijnen

U bent hier

Momenteel heerst er wereldwijd een uitbraak van het coronavirus. Op deze pagina bundelen we actuele info voor alle medewerkers en klanten van Logi-technic & Tec die deel uitmaken van de Gritt Group. 

 

Bij Gritt vinden we het welzijn van onze medewerkers uiterst belangrijk. In elke actie die we doen of beslissing die we nemen zetten we onze medewerkers te allen tijde centraal. Om de verdere verspreiding van het corona-virus tegen te gaan is het absoluut noodzakelijk dat al onze medewerkers àlle richtlijnen vanuit Gritt én de overheid strikt respecteren. Want alleen wanneer iedereen de richtlijnen toepast kan deze crisis bedwongen worden.

Om ieders welzijn, in deze corona-tijden, voorop te zetten hebben we vanaf  maandag 16 maart 2020 volgende maatregelen getroffen:  

Hygiene regels

De reeds gecommuniceerde hygiëne richtlijnen blijven van kracht:

 • Hou voldoende fysieke afstand van elkaar (+/- 1,5 meter) en beperk contacten ook in tijd tot het strikt noodzakelijke
 • Handen wassen + regelmatig gebruik van ontsmettende handgel in de kantoren 
 • Geen handen geven, niet zoenen
 • Niezen in de elleboogholte
 • Papieren zakdoeken 1 keer gebruiken
 • Ziektesymptonen: blijf thuis en contacteer telefonisch je huisarts
 • Verlucht het filiaal voldoende

Fysiek contact 

Om ervoor te zorgen dat jouw contactpersonen binnen Tec, Logi-technic en Gritt de nodige business-continuïteit kunnen verzekeren (bv. planning, loonadministratie, opvolging nieuwe projecten, …) is het essentieel dat we maximaal inzetten op het vermijden van potentiële besmettingen onder collega’s.

Er zal iedere dag minstens één collega per filiaal aanwezig zijn die instaat voor de kantoorpermanentie. Uiteraard blijven alle interne collega’s online en telefonisch bereikbaar. 

Hier kan je de correcte contactgegevens terugvinden. 

Mogen we daarom vragen om enkel langs te komen op het filiaal indien het écht essentieel is én op voorwaarde dat je zelf geen ziektesymptomen vertoont. Daarom verzoeken we je ook om eerst telefonisch contact op te nemen alvorens je zou langskomen op het filiaal.
 

Kom je toch langs op ons filiaal, gelieve dan rekening te houden met volgende richtlijnen:

 • Verwittig jouw contactpersoon telefonisch van jouw komst
 • Mondmasker is te allen tijde verplicht bij het bezoeken van onze filialen
 • Ontsmet je handen bij het binnenkomen van het filiaal aan de daar voorziene ontsmettingspalen.
 • Registreer je bezoek. Dit kan elektronisch of op papier ter plaatse gedaan worden.
 • Om de veiligheid van onze medewerkers te kunnen garanderen zal je temperatuur ook genomen worden, vanaf 37,5° zal je bezoek geweigerd worden op ons filiaal.

In geval van besmetting

 • Verwittig onmiddellijk jouw leiddinggevende om de volgende stappen verder te bepalen
 • Informeer ook onze preventiedienst via safety@gritt.be 
   

Reizen naar het buitenland 

Voor het werk: projecten in het buitenland worden momenteel niet aangeraden. Staat er toch een project op til dan zal onze sales manager in samenspraak met onze klant en medewerker de risico's in kaart brengen en de nodige afwegingen maken. 

Privé-reizen: het wordt vanuit FOD Welzijn sterk afgeraden om nog privé reizen te doen. Heb je echter toch een vakantie gepland, informeer je dan voldoende over de mogelijke gevolgen (contaminatie, quarantaine, afsluiten grenzen, mogelijkheden doorreizen, …) en informeer ten allen tijde jouw rechtstreeks leidinggevende. 

Gritt zal een dagelijkse opvolging doen van alle corona-richtlijnen en u hiervan tijdig informeren. We wensen iedereen alvast een goede gezondheid toe. 

Together we can do anything.png

Samen kunnen we alles doen!

Om deze reden raden we ten zeerste aan om de coronalert app te downloaden

Coronalert helpt u dit alles in de gaten te houden. En het is anoniem. Zodat u uw gezondheid en uw privacy tegelijkertijd kunt beschermen.

Als een gebruiker van een app Covid contracteert, kan hij/zij een waarschuwing sturen naar iedereen die hij/zij de afgelopen dagen in de buurt heeft gehad. Dit is veel sneller dan het reguliere track and trace systeem van het contactcenter. En het werkt zelfs voor mensen met wie je in contact bent gekomen maar die je niet persoonlijk kent.

Snelheid is een belangrijke factor in de bescherming van uzelf en uw dierbaren.

 

Download hier de app (je blijft anoniem):

Android 

iOS