You'll never walk alone!

U bent hier

You’ll never walk alone, en wij ook niet! Op 9 augustus wandelen we met maar liefst 41(!) collega’s mee aan de Dodentocht.

Maar wat is die Dodentocht nu eigenlijk? De Dodentocht is een wandeltocht georganiseerd in en rond de Belgische gemeente Bornem die jaarlijks van start gaat op de tweede vrijdag van augustus. Het doel van de Dodentocht is om binnen 24 uur een parcours af te leggen van 100 kilometer door Klein-Brabant.

De reden waarom deze collega’s vol goeie moed hun grenzen verleggen én fysiek tot het uiterste gaan tot het wandelen van deze helse tocht is omdat we hiermee de ALS LIGA steunen.
Even een woordje uitleg rond ALS: dit is een neuromusculaire aandoening die leidt tot het onvoldoende of niet functioneren van de spieren. ALS is progressief van aard, dat betekent dat iemand met deze ziekte steeds verder achteruit gaat.

Om een ziekte als ALS te stoppen, is er geld voor wetenschappelijk onderzoek nodig. Véél geld zelfs!
Wij nemen het fysieke op ons, maar om een grandioze cheque te kunnen afleveren, hebben we ook financiële steun nodig! Via deze blog willen wij onze sponsors (zie onderstaande), heel graag bedanken voor hun bijdrage én om het goede doel te steunen!

Ook onze Logi-technic wandelaars laten zich ook individueel sponsoren door familie, vrienden en collega’s.
Dit is dan ook iets waar wij heel trots op zijn, dit geeft niet alleen onze wandelaars een positieve boost, maar ook onze relatie met de klanten, partners en leveranciers!

Verder werd er ook een tombola georganiseerd waarbij onze collega's maar liefst 20 duotickets voor Tomorrowland konden winnen! Dit levert een mooie opbrengst op, allemaal ten voordele van de ALS LIGA.

 

GOLD SPONSORS : Volkswagen D'Ieteren & MigMotors

GOLD.png

SILVER SPONSORS: VAB nv; ARC (TomTom), Groep Vereenooghe, BNP Deerlijk en Tuinen Veldeman

SILVER.png

BRONZE SPONSORS: M. Vandenabeele nv; Transdeco; Sortimo bvba; Lampiris nv (Total); G&V Servicestations nv; Eriks; Drukkerij Vanhoutte bvba; QTEAM; Alphabet; Prosafco en Amelior

Affiche sponsors dodentocht nieuw.png

 

Dank aan onze leveranciers, partners en klanten!
Dank aan onze Logi-technic medewerkers!
Dank aan Logi-technic!

 

Benieuwd naar het uiteindelijke bedrag? Dat communiceren we in augustus! Stay posted!

10/07/2019