Safety doesn’t happen by accident!

U bent hier

Safetydays bij Logi-technic

Sinds begin 2018 lanceerden we de Safety Days, een betaalde werkdag voor elke vaste technieker, gespreid over een 10tal sessies doorheen het jaar en doorheen het land.

 

Wat is een safety day?

De Safety Day is een interactieve dag met veiligheidsworkshops afgestemd op de functie van de technieker. Onderwerpen als EHBO, valharnassen, veilig werken op hoogte, de gevaren van elektriciteit en veilig rijgedrag komen aan bod. We hebben zelfs ons eigen Safety-Quality Game ontworpen! Dit is een bordspel om veiligheid op een luchtige, ludieke manier bespreekbaar te maken. Hierbij kunnen medewerkers eigen ervaringen uitwisselen, verbetervoorstellen doen, …

 

Gelijktijdig wordt al het werkmateriaal gekeurd, hersteld of omgewisseld en staat een medische car klaar voor de jaarlijkse medische onderzoeken.

 

Wist je dat…

… op vandaag al 275 medewerkers deelgenomen hebben aan de Safety Day

… we een gemiddelde score van 8,23/10 hebben

… technieker de safety day als volgt omschrijft: “De Safety Day was zeer geslaagd! De workshop veilig rijden is wel eens een leuke wakker schudder. De uitleg rond elektrisch handgereedschap geeft interessante tips voor het dagelijks gebruik. De EHBO-cursus was echt super interessant, heb veel bijgeleerd en het werd ook op een heel aangename manier gebracht. Echt een topper. De meeste mensen reageren ook heel positief over deze opleiding!”.

#Daardoenwehetvoor!

11/12/2018