It's all about coaching!

U bent hier

Bij Gritt zijn we ervan overtuigd dat coaching werkt; niet enkel voor onze techniekers en consultants, maar zeker ook voor onze Sales Managers en HR Coördinators. Ook zij worden dus voortdurend gecoacht en opgevolgd door onze twee interne coaches: Johann Bienert & Lien Demerie.

 

“Ik leef voor dat geluksmomentje; je trekt iemand uit zijn/haar comfortzone en nadien komt het besef dat het voor de goede zaak was. Jammer genoeg kan je niet iedereen met succes laten groeien, want de eerste stap naar persoonlijke groei zet je zelf.” Lien Demerie

 

Uniformiteit

Nu we als één team werken, het Gritt-team, is uniformiteit erg belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat iedereen dezelfde input krijgt en openlijk vragen kan stellen als er iets niet goed loopt of bij onduidelijkheid. Uiteraard is het de bedoeling dat we iedere Sales Manager en/of HR Coördinator los laten in zijn/haar aanpak. Deze individuele aanpak gaat volgens Johann hand in hand met de onderlinge samenwerking, de cross-selling. Naast de regelmatige samenwerking met onze Gritt Academy, wordt er ook over de merken heen samengewerkt om synergiën te bekomen.

Als coach is het van belang om iedereen, zowel ervaren werknemer als starter, te blijven opvolgen geeft Lien aan. Niemand is perfect, het is vooral de goesting om te leren die telt. We bieden iedereen een doorgedreven opleiding op maat, afhankelijk van de persoonlijke wensen en noden. Zo blijven we ook als bedrijf groeien.

“Ik herinner me nog het coachingstraject waarbij de persoon in kwestie zich niet bewust was van het feit dat zijn/haar aanpak moest veranderen. Uiteindelijk heb ik dit geleidelijk met hem/haar aangepakt via een coachingstraject op maat. Vandaag de dag is deze persoon degene die bovenaan staat in de KPI-ranking. Hun persoonlijke groei is voor mij het mooiste compliment. Dat maakt me trots!” Johann Bienert

 

De toekomst van Sales & HR

De toekomst zal er voor iedereen in de bedrijfswereld anders uit zien. Zo ook voor Gritt en zijn medewerkers. Bij GRITT zal er nog meer ingezet worden op coaching, omdat de coronacrisis de hele markt op z’n kop heeft gezet. Het aantrekken van klanten en consultants/techniekers én hen behouden zal dus meer dan ooit een prioriteit worden. Dit een team-effort, daarom ondersteunen we hen hierin.

Daarnaast zullen bedrijven er ook veel meer digitale communicatie op nahouden. Niet alleen intern, maar ook extern met prospecten, klanten, sollicitanten, consultants en techniekers. Dit zal dan ook een andere aanpak vergen. Onze coaches zijn in ieder geval al voorbereid. Screw it, let’s do it!

 

Dat de toekomst anders zal zijn, daar zijn Johann en Lien van overtuigd, maar de factor mens blijft bij ons centraal. Digitaal of face 2 face!

Interesse om onze coaches beter te leren kennen?
Wil je graag aan de slag als Sales Manager of HR coördinator; klik hier.
Of kijk tussen onze openstaande vacatures.

Tot binnenkort!

4/06/2020