Familyday 2018

U bent hier

Een Great Place to Work worden we niet zomaar. En een Fun Place to Work evenmin!

Logi-technic is een groeiende en bloeiende onderneming waar onze medewerker steeds centraal staat. Deze groei realiseren we dankzij hun flexibiliteit en hun dagelijkse inspanningen om steeds goed werk af te leveren. Zij vormen dé basis voor onze Great Place to Work.

Om onze continue groei te vieren en hen te bedanken voor hun dagelijkse inzet mochten ze samen met hun gezin genieten van een dagje pretparkfun in Plopsaland De Panne!

Bij de aankomst konden onze medewerkers en hun gezin reeds kennismaken met heel wat bekende Plopsafiguren, waarmee ze een leuke gezinsfoto konden nemen.

Daarna was het tijd voor onze Awards. Enkele gelukkige winnaars keerden terug naar huis met de allernieuwste drone, mogen deelnemen aan een winkelkarrace of namen een reischeque mee naar huis!

Uiteraard werden ook onze nieuwe anciens niet vergeten en werden zij getrakteerd op een activiteit met als motto: ter land, ter zee of in de lucht!

Na de awardshow werd iedereen uitgenodigd voor een uitgebreid ontbijtbuffet, zodat we met onze goedgevulde magen het pretpark in konden.

We waren met maar liefst 800 aanwezig die dag!

Nieuwsgierig naar meer foto's? Kijk gerust op onze facebookpagina onder de #LTFAMILYDAY2018 en ontdek er de leuke gezinsfoto's die onze medewerkers hebben gepost!

10/10/2018
Fun