Dag van het gezin!

U bent hier

Omdat het vandaag dag van het gezin is geven we je graag 5 tips mee om dit weekend samen gezellig met het gezin door te brengen. Zet alles dus even opzij dit weekend en breng wat tijd door met je gezin met de volgende 5 tips! 

 

1. Keep moving

Het belooft dit weekend goed weer te worden. Trek er dus bijvoorbeeld eens op uit met je gezin, maak een leuke wandeling en neem deel aan de wandelbingo. Plezier voor de kids verzekerd! 

 

2. Get crafty

Zijn jij en je kids in een creatieve bui, ga dan zeker eens kijken op onze Pinterest pagina. Deze staan vol leuke ideetjes om samen met je gezin te doen. Schuilt er in jou een échte tekenaar, of ben je eerder goed in knutselen? Find out! 

 

3. Learn by practice

Onze collega’s zetten zich tijdens hun werkuren in voor de techniekacademie. Omwille van corona kan deze workshop tijdelijk niet meer plaatselijk doorgaan, maar wist je dat de Techniek Academy nu in tijden van corona online techniek-knutselideeën heeft?  
Ga dus met je kids aan de slag en maak hun eigen lavalamp of maak je eigen minivoetbaltafel. Voor iedere leeftijd wat wils! Alle ideetjes per leeftijdcategorie vind je hier.

 

4. Music is the answer 

Nu jij en je kids reeds enkele weken thuiszitten, is het misschien ook wel eens tijd om je benen los te gooien. Schud daarom maar alles eens lekker los op onze leuke gritt-hits. Extra tip: Maak er eventueel een heuse dansbattle van en zoek uit in wie van jullie een echte danser schuilt!  

 

5. Solve the mystery 

Als het allemaal iets spannender mag en jullie klaar zijn voor een échte uitdaging, kan je ook deze leuke gratis escaperoom spelen met het gezin of met de familie. Slagen jullie erin de bende sluwe hackers op te sporen? 

 

Hopelijk gaan jullie met deze tips aan de slag. Geniet alvast van jullie weekend en aarzel niet om ons in je leuke foto’s te taggen op Facebook als je één (of meerdere) van deze tips gebruikte.

12/05/2020
Fun