[SAFETY] Heftruck

U bent hier

Wat is het doel? 

Veiligheid is TOPprioriteit bij Logi-technic. Omdat onze medewerkers projectmatig werken, leiden we hen proactief op, zodat ze over de nodige attesten beschikken.

Per functie bestaat een veiligheidsmatrix. Zo dient bijvoorbeeld een mechanieker de attesten BA4, heftruck, hoogwerker en rolbrug te behalen. Opleidingsdagen zijn uiteraard betaalde werkdagen bij Logi-technic!

Wat mag je verwachten? 

Tijdens deze opleiding leert je op een veilige en efficiënte manier de heftruck te besturen.
Aan het einde van de opleiding legt je een praktische proef af. Als je slaagt, ontvang je een Logi-technic Academy certificaat.

Toptech Wim aan het woord: "Opleiding heftruck is goed verlopen! Ik heb heel wat praktische tips bijgeleerd en dit 's avonds ook onmiddelijk uitgetest op de heftruck. Een goeie docent!"

Toptech Aaron aan het woord: "Er was voldoende tijd om te oefenen en de lesgever was echt goed. Ik ben blij met het resultaat."

Toptech Sebastien aan het woord: "De opleiding was zeker in orde! De lesgever heeft ruim tijd genomen om alles te oefenen met de minder ervaren deelnemers (waaronder ik). We hebben een 3-4 tal uur kunnen oefenen. De lesgever was ook dik in orde, toonde interesse naar onze talenten en ervaring, hij liet iedereen op zijn eigen tempo leren. "

Voor wie is deze opleiding? 

Alle werknemers die al dan niet dagelijks werkzaamheden uitvoeren met heftrucks.

 

 

Heftruck_0.jpg