Our dream

U bent hier

Never stop learning. 

Een Great Place to Work word je niet zomaar.  Daarom zetten we alles in het werk om onze medewerkers te ondersteunen en op maat te begeleiden. Iedere Logi-technic medewerker moet de kans krijgen om te blijven bijleren, te groeien en zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. 

En groeien dat doe je in onze eigen Logi-technic Academy!
Hier zetten we stevig in op een breed pallet aan veiligheids- en technische opleidingen.  We kiezen hierbij steeds voor hands-on, interactieve en efficiënte opleidingen.  Neen; geen saaie schoolse aanpak bij Logi-technic! 

Hire for attitude, Train for skill.

Logi-technic zoekt mensen met de juiste attitude, mensen met passie en drive.
Heb je goesting hebben om bij te leren en te groeien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We bieden onze medewerkers een opleidingstraject op maat. Met dit doorgedreven opleidingsbad krijg jij de unieke kans om jouw potentieel ten volle te ontwikkelen, waardoor je binnen enkele jaren in een erg breed scala aan technische projecten zal kunnen functioneren of misschien zelfs een leidinggevende technische rol zal kunnen opnemen.

En maak je geen zorgen over een administratieve mallemolen want onze enthousiaste Logi-technic Academy Coördinator staat in voor een persoonlijke opvolging van het traject en je inschrijving voor de verschillende modules.

Unieke aanpak.

  • Enkel voor durvers! 
    Comfort zone? Niet hier! Je wordt ondergedompeld in een boeiend opleidingsbad en zit zelf aan het stuur van jouw carrière.  
  • Alleen voor doeners!
    Onze trainingen worden op een interactieve, leuke manier gegeven. We steken meteen de handen uit de mouwen. Theorie, da's voor thuis!
  • It's all about the people!
    Onze eigen trainers en peters delen hun kennis en leren je de kneepjes van het vak.

 

Tot binnenkort?

Academy team_0.jpg